OKUSI STARE GOSTILNE

Kuhinja je umeščena v okolje z globoko zakoreninjeno tradicijo solinarstva, v mesto ljubezni, brezčasne romantike, kjer se temperament mediterana, letnih časov, srčnost ter mladostni entuziazem chefov prepletajo v okusih na krožniku.

Pri nas se okusi ne rojevajo, ampak ustvarjajo!

DEGUSTACIJSKI MENI

Edinstveno doživetje vas bo popeljalo v novo kulinarično zgodbo z naslovom Čudovito popotovanje od Solkana do Pirana. Vsako poglavje (hod) je pustolovščina zase, skupna točka vsem pa ostaja inovativno sodobna nadgradnja ter elegantna interpretacija tradicije kraško-istrskih okusov.

Prepustite se, naj se čas ustavi, brbončice pa oživijo!

8-HODNI DEGUSTACIJSKI MENU (RIBJI / MESNI/VEGANSKI)
120 EUR

A LA CARTE

S kreativnim preoblikovanjem kulinarične preteklosti lokalnega okolja in najboljšimi sestavinami smo ustvarili prihodnost. Izbor jedi, ki vas ne bo pustil ravnodušnih in bo zadovoljil še tako zahtevne okuse.

Gurmanski presežki, ki so postali stalnica v naši ponudbi.
BIFTEK PO VAŠE
KRALJICE MORJA – KAPESANTE
SLADKO “ALLA CHEFS” – IRKI
SVEŽE IZ NAŠEGA VRTA

Staro je samo v imenu, novo in mlado pa se bohoti na naših krožnikih.

Izberite po svojem okusu!

SOMELIERJEV IZBOR

V želji, da zadovoljimo še tako zahtevne goste, smo v našo ponudbo s pozornostjo vključili 320 vinskih etiket. Naša karta obsega tudi 120 destilatov ter izbor vrhunskih cigar.

REZERVACIJE

Intimen ambient Stare gostilne, v katerem se nežno spajajo moderni trendi in sledi lokalne tradicije, sprejme največ 30 ljudi.

Naš stekleni vrt, ki se odpira na stare piranske ulice, se lahko prelevi v prizorišče za romantične večerje ali ekskluzivna poslovna srečanja.

Pošlji